Social

#guvernul ponta #buget de stat #theodor stolojan #buget stat 2012

Stolojan propune Guvernului Ponta sa revizuiasca bugetul pe 2012

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan sustine ca Executivul trebuie sa prezinte in Parlament, cat mai repede posibil, un buget rectificat sau un nou proiect de buget pe 2012, deoarece "cel adoptat nu mai corespunde realitatii din Romania".

Theodor Stolojan a explicat si de ce actualul buget nu mai corespunde realitatilor din Romania. PIB-ul pe 2011 a fost mai mare cu 30 de miliarde de lei decat cel avut in vedere la elaborarea proiectului de buget pe 2012 si exista un alt curs al leului fata de euro comparativ cu cel din bugetul pe 2012, sustine europarlamentarul PDL

Stolojan mai spune ca noul proiect de buget va trebui sa confirme angajamentele Guvernului Ponta fata de programele de reforme convenite cu Banca Mondiala, FMI si Comisia Europeana.

In viziunea lui Stolojan, "pentru restabilirea credibilitatii Romaniei pe pietele valutare" premierul Victor Ponta ar trebui sa-si puna ministrii la "un curs foarte rapid de pregatire profesionala", intrucat functiile de ministru si prim-ministru sunt "job-uri profesionale".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea