Social

Stolojan: "Pe doamna Lavinia a luat-o valul"

Consilierul prezidential Theodor Stolojan neaga ca s-ar fi ocupat, impreuna cu Nicolae Ceausescu, de banii negri cu care s-ar fi platit actiunile de politie politica.

"Theodor Stolojan era unul din cei trei oameni care imparteau banii Securitatii pentru actiuni de politie politica. El, in calitate de sef al Directiei de Aport Valutar Special, nicolae ceausescu si seful Securitatii hotarau circuitul banilor negri", a acuzat deputatul PIN, Lavinia Sandru. In replica, Stolojan i-a cerut sa aduca dovezi. "Am fost director al Directiei valutare si a Relatiilor financiare internationale din Ministerul de Finante , activitate care este specifica oricarei economii, indiferent ca este socialista sau capitalista. Nu am avut nici o legatura cu fondurile pentru actiunile de politie politica", ne-a declarat consilierul prezidential, amuzat de comparatia cu fostul dictator. "De unde Dumnezeu scoate asemenea declaratii? Pe doamna Lavinia, care apare pe la toate televiziunile, a luat-o valul", a conchis Stolojan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea