Social

#piese auto online #dezmembrari online #piese auto

Stiai ca poti cumpara piese din dezmembrari online?

"Este oare posibil sa comand online piese dezmembrari auto si sa le primesc direct acasa?". Este intrebarea aflata pe buzele multor soferi din Romania. Raspunsul este - da, se poate. Iar acest lucru se datoreaza centrelor auto care aduc piesele second-hand in mediul online.

Dezmembraru.ro este unul dintre ele. Magazinul online detine aproape toate piesele principale de piese auto, pentru aproape toate marcile de masini - Audi, Volkswagen, BMW, Dacia, Ford, Hyundai, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Skoda – la un raport calitate/pret excelent.

Oamenii sunt dornici sa cumpere de aici piese din dezmembrari auto la preturi mici, in stare perfecta de functionare, datorita multiplelor beneficii pe care parcul le ofera cumparatorilor:

  • piesele pot fi cumparate online, prin parcurgerea paginii de comanda de pe site, fara telefoane si deplasari inutile la fiecare centru fizic de dezmembrari, unde se pot pierde timp si bani pe transport;
  • clientii care nu au codul OEM (codul piesei originale, prin care cautarea devine mai usoara si exacta) pot beneficia oricand de ajutorul echipei de suport in identificarea pieselor;
  • comenzile sunt livrate oriunde in tara, in cel mai scurt timp posibil, in doar 24/48 ore (1-2 zile lucratoare), astfel incat cumparatorul sa se bucure pe deplin de acestea, in conditii de maxima siguranta;
  • in parcul de dezmembrari auto sunt comercializate doar piesele originale de pe masini, care sunt atent verificate de catre mecanici cu experienta, cele after market (ale caror provenienta nu este cunoscuta) fiind date spre reciclare;
  • plasarea comenzilor se face online, cu sau fara cont pe site-ul bine structurat, dar se pot face si telefonic, situatie in care un agent de vanzari va prelua comanda in functie de disponibilitate;
  • dupa fiecare comanda plasata online, clientul este sunat pentru confirmarea stocului, primind, ulterior, un sms cu numarul de AWB pentru a verifica statusul livrarii, respectiv,  traseul actual al coletului.

Piesele din dezmembrari auto cumparate online sunt o varianta mai accesibila a pieselor originale noi si, poate de multe ori, o varianta mult mai buna decat cea a pieselor aftermarket.

Garantie pentru piesele din dezmembrari auto achizitionate!

Centrul de dezmembrari online este foarte bine dotat cu un stoc ce intregeste o gama impresionanta de piese provenite de la masini avariate si dezmembrate, ce permite oricui client sa gaseasca produsul potrivit nevoilor sale.

Parcul Dezmembraru.ro este acreditat legal sa desfasoare dezmembrarea pieselor auto pe teritoriul Romaniei, ofera factura, garantie si posibilitatea de retur. Chiar daca piesele auto vandute nu sunt noi, asta nu inseamna ca ele nu vin la pachet cu o garantie – in acest caz, de 90 de zile – spre deosebire de piesele after market, spre exemplu, care pot fi fabricate si comercializate de catre producatori fara licenta.

Mai mult decat atat, fiecare piesa este fotografiata, pentru a fi vazuta de client, pe site, in orice moment. Aici, accentul este pus pe calitatea serviciilor si informatiilor amanuntite, spre deosebire de marile magazine care incearca sa atraga clientii cu tot felul de oferte sau elemente complementare.

Dezmembraru se numara printre putinele parcuri de dezmembrari auto care mizeaza pe asistenta oferita oamenilor in cautare de preturi mici, dar care sa beneficieze, totodata, de siguranta si confort in trafic.

Si poate deveni, in continuare, pentru multi dintre noi, printre putinele alternative extrem de practice si usor de folosit, cu ajutorul carora putem reduce foarte mult timpul dedicat cautarii de piese auto de care, uneori, avem urgent nevoie.

Sursa foto: dezmembraru.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea