Social

#editura leda #juan goytisolo #editura humanitas fiction #john updike #editura rao #isabella swan #stephenie meyer

Stephenie Meyer, amurg Isabella Swan

Stephenie Meyer , amurg magazine ") si a fost ecranizat in 1970, cu James Caan in rolul principal. Ce se intampla cand un tata de familie american o ia la fuga, iar cei ramasi in urma, vinovatii fara vina, sufera cumplit? Considerat inovator ca stil si ca subiect, "Fugi, Rabbit" ramane unul dintre romanele fondatoare ale literaturii americane moderne. editura humanitas fiction 32 lei.

Juan Goytisolo , carte de identitate „Tripticul raului" - care cuprinde romanele „Senas de identidad", „Don Julian" si „Juan sin Tierra" dezvaluie adevarul despre mizeria politica, morala si culturala fara precedent a Spaniei franchiste si postfranchiste. Interzisa candva, apoi repusa in drepturi, trilogia ii asigura consacrarea autorului Juan Goytisolo. Opera sa a fost incununata cu numeroase premii: Europalia, Nelly Sachs, Octavio Paz de Literatura si Juan Rulfo. Editura Leda  47 lei.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea