Social

Steno-PSD despre milioanele lui Vanghelie

Ultima cearta majora petrecuta intr-o sedinta PSD a fost inregistrata cu reportofonul de catre unul dintre combatanti. Evenimentul zilei a publicat ieri fragmenete din stenogramele sedintei PSD Bucuresti , unde s-au infruntat Vanghelie si Dan Ioan Popescu .

Pina sa vina Dan Popescu in organizatia asta, am dat doua milioane de dolari. Doua milioane de dolari am dat. Si munceam, nu afaceri de stat. Am chitante, va spun. Deci, munceam, alergam. Faceam tot ce se poate. Aveam magazine, a marturisit Marian Vanghelie in sedinta furtunoasa de acum citeva zile, cind aripile din PSD Bucuresti s-au infruntat de fata cu Mircea Geoana. Nu doar declaratiile lui Vanghelie, ci toata sedinta de la PSD Bucuresti a fost inregistrata cu un reportofon de unul dintre participanti. Ieri, Evenimentul zilei a publicat fragmente din aceste stenograme care cuprind 3-4 ore de sedinte. Cel putin una dintre inregistrari apartine lui Dan Tudorache, presedintele PSD Sector 1. El a inregistrat oficial sedinta, cu reportofonul la vedere.

Vanghelie, aproape absolvent

In aceeasi sedinta, primarul sectorului 5 a dezvaluit ca va termina facultatea. Eu am 38 de ani. Sint tinar. Pot sa ma bat si cu unul de 70 si cu unul de 20, n-am nici cea mai mica problema. Faptul ca io n-am terminat facultatea... Mai am un pic si o termin si paia. Sa vedem ce o sa faceti cu mine, a rabufnit Vanghelie. Te dam afara, a completat Geoana in gluma, lasindu-l pe Vanghelie sa-si termine discursul.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea