Social

Stelea a agresat-o pe Lili Sandu in Bamboo

Sambata seara in Club Bamboo din Bucuresti s-a petrecut un incident care i-a avut protagonisti pe cantareata Lili Sandu si pe fotbalistul Bogdan Stelea .

Desi cei doi sunt oficial despartiti de mai multe luni, se pare ca intre ei au mai ramas cateva probleme nerezolvate.

Aflata la o masa impreuna cu prietena sa, Ileana Lazariuc, Lili a cazut prada furiei fostului ei iubit care era intr-o stare avansata de ebrietate .

Acesta i-a turnat bautura in cap si a scuipat -o fara sa se jeneze de reactia celor din jur. Bruneta a digerat cu greu manierele fostului ei partener, pe care l-a catalogat drept mitocan. (sursa: Averea )


Lili Sandu crede ca relatia cu Bogdan Stelea a fost o greseala. "Regret ca am facut acum cinci ani si jumatate un lucru pe care nu ar fi trebuit sa-l fac. Ma refer la relatia mea si la faptul ca m-am indragostit de un om care era in divort", a declarat solista intr-un interviu acodrat revistei XMagazin. In acelasi timp vedeta spune ca Bogdan a fost, in acea perioada, barbatul vietii ei si ca acum amandoi trebuie sa invete sa fie fericiti si alaturi de altcineva.

NU M-A FACUT VEDETA

Lili a raspuns vehemet la acuzatiile aduse in ultima perioada: "Nu Bogdan Stelea m-a facut vedeta! Nu el a inregistrat in studio in locul meu si, atunci cand filmam in fata camerei, filma Lili Sandu, nu Bogdan Stelea, a spus necajita vedeta serialului Pacatele Evei.
(sursa: Ziarul )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea