Social

#steaua #meci #amical

Steaua-Swindon Town 2-2, intr-un meci amical disputat in Austria

Steaua a terminat la egalitate partida disputata joi impotriva gruparii Swindon Town, care activeaza in Liga a III-a din Anglia, scor 2-2, acesta fiind primul amical pe care formatia din Ghencea l-a disputat in cadrul cantonamentului din Austria, informeaza site-ul ros-albastrilor.

Golurile stelistilor au fost marcat de Bogdan Stancu (48), cel care se afla la cel de-al doilea gol pentru Steaua in partidele de pregatire, si Banel Nicolita (88), in timp ce pentru formatia din Albion au marcat Ghionea (27-autogol) si Simon Cox (38).

Tehnicianul Marius Lacatus a inceput meciul cu urmatoarea formula: Cernea - Golanski, Rada, Ghionea, Nesu - R. Neagoe, Tiago, Cl. Ionescu, Szekely - Neaga, D. Moreno. Pe parcursul partidei au mai evoluat: Vatca, P. Marin, Baciu, Nicolita, B. Stancu, Badea, Ochirosii si Al. Iacob.

Marius Lacatus nu a folosit in aceasta partida noile achizitii ale Stelei, Arthuro si Kapetanos, dar nici pe Ovidiu Petre , Plesan, Radoi si Zapata, toti cei din urma fiind nerefacuti dupa accidentari. De asemenea, chiar daca era anuntat titular in acest joc, nu a evoluat nici fundasul Dorin Goian .

Fundasul Sorin Ghionea a gresit la primul gol al englezilor, pentru ca el a lovit defectuos o minge cu capul, iar balonul, dupa ce a lovit bara laterala, s-a oprit in propria poarta. Pe de alta parte, portarul Cernea a gresit la golul doi, el iesind gresit in intampinarea unei mingi pe care a respins-o doar pana la un adeversar si i-a permis acestuia sa inscrie in poarta goala.

Urmatorul meci al ros-albastrilor se va disputa pe 13 iulie impotriva cehilor de la Victoria Plzen. Steaua va mia juca in cantonamentul din Austria cu Besiktas Istanbul (Turcia), pe 15 iulie, si FC Nurnberg (Germania), trei zile mai tarziu.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea