Social

Steaua s-a chinuit cu UTA

Duminica seara, in Ghencea, Steaua a invins foarte greu pe UTA , cu scorul de 2-1, dupa  un gol marcat in minutele de prelungire de .

in minutul 8, UTA deschide scorul dupa  o faza lucrata indelung la antrenamente: corner batut pe jos si Dorin Mihut prinde un sut de senzatie din afara careului, care il lasa pe Zapata fara reactie.
Jucatorii lui Marius Lacatusi au acuzat socul din plin si nu au reusit sa-si creeze nicio ocazie importanta la poarta lui Tudor in prima repriza.

Egalarea avea sa vina in minutul 64 cand Pepe Moreno s-a inaltat printre doi aparatori adversi si a marcat cu capul, dupa o lovitura libera executata de Mendoza.

Dupa gol, echipa din Ghencea nu a mai reusit nimic notabil, cea mai mare sansa de gol fiind trecuta tot in dreptul aradenilor. In minutul 77 Hidisan l-a surprins pe Zapata cu un sut de la 40 de metri, dar lobul de senzatie a lovit doar transversala.

Golul victoriei a fost inscris de Vali Badea care a preluat o minge la marginea careului mare si a marcat, la o faza la care Habibu a fost in ofsaid, dar nu a jucat balonul.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea