Social

Steaua intre noroc si ghinion

"Militarii" au evitat numele mari ale Europei, dar vor juca in cea mai echilibrata grupa a Cupei UEFA impotriva unor adversari redutabili
Steaua va juca in Grupa B a Cupei UEFA, conform tragerii la sorti efectuate ieri la Nyon (Elvetia), alaturi de AC Parma, Athletic Bilbao, Besiktas Istanbul si Standard Liege . Steaua va intalni acasa pe Standard si Besiktas, iar in deplasare pe Athletic si Parma. In aceasta faza a competitiei sunt opt grupe a cate cinci echipe, primele trei clasate (in total 24 de echipe), carora li se vor alatura alte opt echipe care vor termina pe locurile 3 in grupele UEFA Champions League urmand a se califica pentru 16-imile de finala, programate in luna februarie a anului 2005.


Gigi Becali: "Vom demonstra ca suntem buni"
Imediat dupa tragerea la sorti, unde Steaua a fost reprezentata de presedintele executiv Mihai Stoica, patronul clubului, Gigi Becali, a declarat ca adversarele echipei antrenate de Walter Zenga sunt formatii care pot fi depasite. "Este foarte bine. Am cazut cu echipe cu nume, dar pe care cred ca le putem depasi. Daca invingem in primele doua meciuri, suntem deja calificati. Am dorit sa cadem cu echipe mari, pentru ca este posibil ca formatiile asa-zise mici sa fie mai puternice", a spus Becali. Patronul gruparii steliste a afirmat ca grupa in care evolueaza Steaua in Cupa UEFA este benefica sub aspect financiar. "Este extraordinar din punct de vedere financiar pentru Steaua. Din acest motiv as fi preferat sa jucam cu Parma acasa", a declarat Becali, care a mentionat ca in acest moment Steaua trebuie sa demonstreze ca are valoare. "Nu mai sunt grupe usoare. Este usor daca invingi. Sper sa ne calificam ca sa nu mai aiba nimeni ce comenta. Am cazut cu echipe puternice, ramane sa demonstram ca suntem buni", a spus patronul FC Steaua. Inainte de efectuarea tragerii la sorti a grupelor Cupei UEFA, Becali si-a exprimat convingerea ca Steaua se va califica in faza urmatoare a competitiei. "Stiu doar ca ne vom califica, pentru ca merg trei din cinci", a spus Becali. Referitor la faptul ca Victor Becali a spus ca accederea in grupele Cupei UEFA nu este o mare performanta, Gigi Becali a mentionat: "Aceasta echipa este facuta de mine, n-am mostenit nimic. Sa iei o echipa de la zero si dupa patru ani s-o duci in grupele Cupei UEFA este o foarte mare performanta. De-aia este sarbatoare. Nu ma intereseaza ce spune unul sau altul. Steaua era poate mai jos ca Otelul sau ca Bistrita daca nu veneam eu", a subliniat Becali. La randul sau, antrenorul Walter Zenga a spus ca meciul cu Standard, din Ghencea, va fi cel mai greu. "Este partida cea mai dificila, deoarece este prima. As fi vrut sa jucam acasa cu Athletic, pentru ca un meci pe terenul unei echipe din Tara Bascilor este foarte dificil", a spus Zenga. "Secundul" Dorinel Munteanu crede ca "singura echipa mai tare este Athletic, insa lupta pentru calificare este deschisa". Capitanul Mirel Radoi a declarat ca grupa B este cea mai echilibrata. "Cum sa nu fie bine? Nu mai conteaza cu ce echipe jucam, din moment ce am ajuns aici. Daca vrem sa ne aratam valoarea si ca Steaua sa redevina o forta, trebuie sa aratam ca suntem in stare sa ne calificam. Mai avem mult pana sa ajungem in finala Cupei UEFA. Este cea mai echilibrata grupa, orice echipa poate merge mai departe. Bilbao este favorita, dar jucandu-se o singura mansa, orice se poate intampla. Sper ca pana la ultimul meci din grupa sa avem deja doua victorii", a spus Radoi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea