Social

Steaua este privita cu respect de Southampton

Dupa tragerea la sorti pentru primul tur al Cupei UEFA, Gordon Strachan, antrenorul lui Southampton, a declarat ca a incercat sentimente amestecate cand a aflat viitoarea adversara a echipei sale, Steaua Bucuresti .

Suntem putin emotionati privind primul nostru drum in Europa dupa multa vreme si prezenta noastra in Cupa UEFA e un lucru mare pentru Southampton. Dar aceste emotii sunt temperate de faptul ca ne vom confrunta cu o echipa valoroasa, a spus Strachan intr-o declaratie aparuta pe site-ul clubului englez.

Daca privim la toti jucatorii buni care au venit din Romania, toti par ca vin de la acest club. Ei stiu ca au un nume mare in fotbal, au fost una din echipele de top din Europa pentru multa vreme si au produs multi jucatori valorosi, a spus antrenorul englezilor.

Strachan a elogiat echipa Stelei, fosta castigatoare a Cupei Campionilor:'Va trebui sa pregatim bine acest meci pentru ca fiti siguri ca au cateva nume in echipa lor care in cinci ani vor fi jucatori de top'.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea