Social

Steaua-Betis: 0-0

Steaua Bucuresti si formatia spaniola Betis Sevilla au terminat la egalitate, 0-0, meciul de aseara, din prima mansa a optimilor de finala ale Cupei UEFA la fotbal.

Steaua nu a reusit un joc prea bun in fata unui stadion de 50.000 de spectatori, Betis incomodand-o vizibil prin pressing-ul sau pe tot terenul.

Ros-albastrii au avut destule ocazii de gol, dar au ratat si au ramas fara gol marcat pe Stadionul National , in a doua partida consecutiva.
Ei nu-si reproseaza nimic dupa egalul cu Betis. Doar ghinionul ne-a facut sa nu castigam, sunt de parere jucatorii din Ghencea. Mai mult, managerul general Mihai Stoica sustine ca Steaua a jucat ca o echipa mare, iar Betis a tras de timp pentru a obtine remiza de pe stadionul National.

Nemultumiti pentru ca stelistii nu au marcat inca nici un gol pe teren propriu in acest an, cei peste 50 000 de fani prezenti in tribunele stadionului National au cerut pentru prima oara demisia lui Cosmin Olaroiu .

Meciul retur va avea loc pe 16 martie si se anunta deosebit de dificil pentru elevii lui Cosmin Olaroiu , care trebuie sa marcheze la Sevilla.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea