Social

Steaua a luat Cupa la handbal

Steaua Bucuresti a invins HCM Constanta , in finala Cupei Romaniei la handbal in prelungiri, scor 33-32.

Stelistii au avut nevoie de lovituri de departajare pentru ca a castiga trofeul, deoarece la finalul minutelor regulamentare tabela arata scor egal, 26-26.

La finalul jocului de la Braila, Vasile Stanga, antrenorul constantenilor si-a dat demisia.

Daca la fotbal nu au reusit sa-si treaca in palmares nici Cupa nici Campionatul, s-au razbunat la handbal unde le-au castigat pe amandoua. Finala de la Braila a fost o adevarata batalie dramatica.

In prima repriza a loviturilor de departajare, ambii portari au reusit cate o interventie salvatoare. Portarul stelistilor, Ivezic a aparat in fata Adzic, iar imediat dupa Stanescu i-a copiat performanta. Prima repriza de lovituri de la 7 metri s-a terminat la egalitate.

In cea de-a doua repriza, Ionut Georgescu de la Steaua a fost primul care a ratat, dar aceasta eroare a fost anulata de portarul stelist, care a aparat in fata lui Csepreghi. Mazilu a punctat pentru 33-32, iar constanteanul Laurentiu Toma a ratat si a facut Cupa cadou “rosii-albastilor”.

Cel mai bun marcator al stelistilor a fost Sania, cu sase reusite, urmat de Rudic si Ilies, ambii cu cate cinci, iar pentru HCM Constanta Toma a reusit opt goluri.

Tehnicianul stelistilor, Dumitru Berbece, a declarat ca este extrem de fericit ca a invins un fost stelist, si in acelasi timp trist de demisia lui Stanga.

“Imi pare rau de Vasile Stanga, am mancat o paine alaturi de el, asta este singura chestie care ma face sa fiu putin suparat. Ii urez mult succes”.

Berbece este mandru de elevii sai

Antrenorul stelistilor a declarat pentru Gazeta Sporturilor , ca nu a putut sa se uite la loviturile de departajare.

“Crima, acesta este cuvantul. Nu am urmatir decat cele 60 de minute regulamentare. La aruncarile de la sapte metri nici nu m-am uitat. Jucatorii mei au avut caracterul si taria sa revina in joc si ii felicit pentru asta”, a incheiat tehnicianul rosii-albastilor.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea