Social

#telefoane #cumparaturi #laptopuri #reduceri #black friday

Statistica: Ce produse au cumparat romanii de Black Friday

Electrocasnicele reprezinta principalele produse de care au fost atrasi romanii de Black Friday, ziua cu cele mai mari reduceri din an, se arata intr-un studiu recent realizat de Daedalus Millward Brown.

Datele studiului arata ca 44% dintre cumparaturile facute pe 23 noiembrie au fost reprezentate de electrocasnice. Pe urmatorul loc in topul preferintele romanilor s-au situat produsele din zona IT (30%), segment reprezentat de laptopuri, telefoane si tablete. Cea de-a treia pozitie a clasamentului este ocupata de electronice (televizoare, aparatura foto-video), care au reprezentat 24,3% din totalul cumparaturilor.

Cumparatorii romani au optat si pentru alte categorii de produse. Astfel, 23,2% dintre cumparaturi au fost din zona fashion, cosmetice si mancare. 2,4% dintre achizitii sunt reprezentate de jucarii, in timp ce doar 2% dintre romani au optat pentru produsele de bricolaj.

Studiul a fost realizat in perioada 4-6 decembrie, pe un esantion de 2.000 de respondenti din mediul rural si urban, cu varste cuprinse intre 18 si 50 de ani. Marja de eroare este de +/- 2,2%.

Sursa foto: yoda.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea