Social

#cazare #chirie #locuinte #deputati #kelemen hunor #valeriu zgonea

Statistica: 25% dintre deputati au solicitat sa locuiasca cu chirie

Un sfert dintre deputatii care au primit mandate la alegerile parlamentare din 2012 au solicitat pana in prezent sume pentru cazarea in regim particular, se arata intr-o statistica obtinuta de Mediafax. Camera Deputatilor a precizat ca 301 deputati si-au exprimat optiunea pentru cazare. 101 dintre ei au optat pentru alte spatii decat hotelurile cu care institutia a semnat contracte, iar restul de 200 au preferat cazarea la hotel.

Cei 101 de deputati au reusit sa obtina 70% din tariful minim cerut de hoteluri, respectiv 133 lei/noapte.

Pe lista deputatilor care au cerut sume pentru cazarea in regim particular se afla Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, si Kelemen Hunor, presedintele UDMR.

Camera Deputatilor asigura cazare si pentru o serie de ministri. Astfel, Relu Fenechiu (ministrul Transporturilor), Mircea Dusa (ministrul Apararii), Lucia Varga (ministrul delegat pentru Ape si Paduri) au optat pentru cazare in regim hotelier, in timp ce Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii, a ales sa locuiasca cu chirie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea