Social

#prabusire avion #avion prabusit #marea mediterana #EgyptAir #MS804

Stat Islamic revendica prabusirea avionului in Mediterana

Gruparea Stat Islamic revendica prabusirea avionului de pasageri ce s-a prabusit joi dimineata in Marea Mediterana. Avionul ce avea la bord 56 de persoane efectua o cursa intre Paris si Cairo.

Reteaua terorista Stat Islamic revendica doborarea avionului egiptean. Potrivit informatiilor se pare ca un pasager irakian s-a aruncat in aer la bordul avionului companiei EgyptAir, informeaza agentia AMAQ, afiliata retelei teroriste Stat Islamic. Mai mult, aceste informatii au fost confirmate de surse islamiste citate de Centrul European pentru Studii Strategice si Securitate, potrivit mediafax.ro

In acelasi timp, oficiali din mai multe state au afirmat faptul ca nu exclud ca prabusirea aeronavei sa fie un act terorist. Avionul de pasageri egiptean prabusit joi in Marea Mediterana probabil a avut o bomba la bord, au afirmat acum cateva ore surse din cadrul Administratiei SUA si din serviciile de informatii americane citate de postul CNN. "Primele indicii par sa confirme ipoteza unei bombe", au declarat oficiali din cadrul Administratiei americane, anunta libertatea.ro.

Avionul de tip Airbus A320 s-a prabusit in Marea Mediterana, in largul insulei elene Karpathos. La bord erau 56 de pasageri si zece membri ai echipajului.

Sursa foto: egyptianstreets.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea