Social

#Gomag #meetup #cluj

Start inscrieri la Gomag MeetUp Cluj 16 mai 2023: locurile sunt limitate la 200 de participanti

Antreprenorii din nord-vestul tarii sunt invitati la o noua conferinta regionala organizata de echipa Gomag, una dintre cele mai iubite platforme eCommerce din Romania.

Evenimentul are loc pe 16 mai 2023, la Grand Hotel Napoca, Sala Atena, iar numarul total de locuri este limitat la 200 de participanti.

Biletele de participare s-au pus deja in vanzare cu oferta Early Bird, la 29 de euro.

In momentul rezervarii biletului, invitatii primesc automat acces la o colectie de materiale bonus, in valoare totala de 1289 de lei, formata din 3 cursuri online si multiple checklist-uri PDF in Academia de eCommerce Gomag.

Inscrierile sunt deschise pana luni, 15 mai 2023, sau pana se ocupa toate locurile (scenariul cel mai probabil, avand in vedere istoricul evenimentelor Gomag organizate pana acum).

Asadar, antreprenorii sunt invitati sa isi rezerve biletele cat mai din timp, pentru a se bucura de +3 ore de continut extraordinar pe scena conferintei, dar si oportunitati de networking cu oameni pasionati de aceeasi industrie.

Motive pentru care sa participi la Gomag MeetUp Cluj

Ceea ce inveti din carti si cursuri va fi intotdeauna intrecut de experienta si interactiunile pe care le ai cu oameni ce activeaza zi de zi pe piata.

Gomag MeetUp Cluj iti pune la dispozitie cadrul pentru a crea noi relatii profesionale, deoarece aici poti gasi potentiali parteneri pentru afacerea ta, dar si informatii care sa te inspire pentru ajustarea strategiei tale la trendurile, datele si noutatile din industrie.

Conferinta & oportunitate de networking, evenimentul aduce impreuna mai multi speakeri din diverse zone de legate de business, cum ar fi infrastructura tehnica necesara pentru succes, marketing, business antreprenorial si instrumente de eCommerce.

Gomag MeetUp Cluj este un eveniment dedicat antreprenorilor din nord-vestul tarii, asadar daca esti din Cluj, Salaj, Bistrita, Maramures, Satu Mare, Alba Iulia, Hunedoara sau alte zone apropiate, acum ai ocazia sa te intalnesti fata in fata cu reprezentantii Gomag, dar si cu alti 200 de participanti cu varii experiente de la care sa descoperi raspunsuri pentru intrebarile tale de business.

Care e programul evenimentului

Gomag MeetUp Cluj are loc in ziua de marti, 16 mai 2023, Grand Hotel Napoca, Sala Atena, si incepe de la ora 15:00 cu receptia participantilor.

Conferinta propriu-zisa ia startul la ora 16:00 si e formata din sesiuni de prezentare concentrate, un panel si workshop incorporat pentru cei interesati sa participe.

Printre speakerii care vor urca pe scena evenimentului se numara Cosmin Daraban (CEO Gomag), Radu Dascalul (Co-Founder DAR Media), Tatiana Sen (Co-CEO Baselinker), Calin Biris (Founder Online Mastery Romania), Calin Buciuta (Founder SelectSOFT), Anabela Luca (CEO AdLemonade), dar si clienti Gomag care vor fi intervievati in cadrul unui panel moderat de Andreea Rusz (Team Leader Gomag).

Doritorii sunt invitati sa se inscrie si sa profite de oferta Early Bird, valabila pana pe 8 mai 2023. La achizitia biletului, participantii primesc acces instant la o suita de materiale bonus in valoare de 1289 de lei, in Academia de eCommerce Gomag.

Biletul de participare la eveniment include pauzele de cafea asigurate de locatie.

Gomag MeetUp Cluj este un eveniment organizat de echipa Gomag si sponsorizat de BaseLinker.

Inscrie-te si tu la Gomag MeetUp Cluj - numarul locurilor disponibile scade repede!

Organizatori

Gomag este una dintre cele mai populare platforme eCommerce autohtone, pe care vand peste 3000 de magazine online din toate industriile. Printre clientii acesteia se numara MindBlower, ProduseCosmetice.ro, Sanco Grup, AFiSport, DualStore, BeautyBee, Aqualine, Boromir Market, Photosetup, E-acumulatori si multi altii. 

Platforma se diferentiaza de concurenta prin functionalitati native exclusive pentru piata romaneasca, precum servicii dedicate de plata si livrare prin GPayments si GShipments, modulul de creare landing page & blog direct in platforma, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, configurator tema si 160+ de aplicatii presetate.

Inregistreaza-te acum https://www.gomag.ro/blog/meetup/

FOTO: gomag.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea