Social

# partie valea prahovei # partie predeal #starea partiilor #prognoza meteo

Starea partiilor: cum se schiaza la Predeal si pe Valea Prahovei

Iarna si-a intrat in drepturi,  cel putin la munte unde se schiaza din acest weekend in conditii optime. 

Stratul de zapada naturala depusa a fost completat de tunurile de zapada artificiala, iar temperaturile reduse au facut ca zapada sa reziste asaltului schiorilor. La Azuga a fost deschisa sambata si partia Sorica, iar stratul de zapada masoara, in total, aproximativ 40 de centimetri. La Sinaia si Busteni a nins in acest weekend, stratul de zapada masurand aproxmativ aceeasi adancime. 

Si in Poiana Brasov se schiaza, stratul de zapada, naturala si artificiala masurand 30-40 de centimetri. Domeniul schiabil din Poiana Braşov a fost extins în urmă cu trei ani, pârtiile având, în prezent, o lungime totală de 24 de kilometri şi întinzându-se pe o suprafaţă de 85 de hectare. Turiştii au la dispoziţie şi câteva instalaţii pe cablu care sunt funcţionale, şi anume Telecabina Kanzel, Telescaunul Ruia şi Teleschiul Ruia. O urcare sau o coborâre cu telecabinele din Poiana Braşov costă 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copiii între 6 şi 12 ani, iar urcarea şi coborârea vor costa 35 de lei pentru adulţi şi 17 lei pentru copii. În ceea ce priveşte accesul pe puncte la telecabine, telegondolă, telescaune şi teleschiuri, cea mai ieftină cartelă, de 6 puncte, costă 30 de lei pentru adulţi şi 15 lei pentru copii, iar cea mai scumpă, cu 240 de puncte, costă 530 lei pentru adulţi şi 290 lei pentru copii, relateaza Mediafax.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea