Social

#stare de dezastru #coronavirus #melbourne #australia

Stare de DEZASTRU in Australia! Numarul cazurilor de coronavirus au crescut masiv!

Autoritatile din Australia au luat masuri dure ca urmare a cresterii masive a cazurilor de coronavirus. Acestea au declarat stare de DEZASTRU in Statul Victoria, al doilea cel mai populat din Australia.

Autoritatile australiene au declarat stare de dezastru si duminica si au interzis circulatia pe timp de noapte, in capitala Melbourne. Acestea sunt cele mai dure masuri luate de autoritatile australine.

Melbourne, oras aflat deja sub masura carantinarii, nu reuseste sa tina boala sub control. Ca dovada, numarul cazurilor de infectii cu coronavirus a atins un nivel record saptamana trecuta, numai duminica fiind raportat 671 de cazuri de infectii, unul dintre cele mai ridicate niveluri, si sapte decese. Din informatiile obtinute pana in prezent, este vorba despre cazuri de transmitere comunitara si cu origine necunoscuta.

"Actualele reguli au evitat alte mii si mii de cazuri zilnice, mii de oameni spitalizati si mai multe tragedii decat am vazut. Dar acestea nu au functionat suficient de rapid", a declarat vicepremierul statului Victoria, Daniel Andrews, potrivit realitatea.net.

Aceste nu sunt, insa, singurele restrictii impuse de autoritati. Astfel, scolile vor trece la sistemul de invatare de la distanta, incepand de miercuri, 5 august.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea