Social

#aeroport #urgenta #Samsung Galaxy Note7

Stare de alerta pe aeroport dupa ce un telefon a explodat la bordul unei aeronave

Cel putin 75 de persoane au fost evacuate dupa ce un telefon a explodat la bordul aeronavei. Accidentul a avut loc la bordul uneo aeronave apartinand companiei Southwest Airlines in Louisville, statul Kentucky, SUA.

 

Telefonul a fost incins in timp ce insotitorii de bord prezentau instructiuni de securitate, a precizat un purtator de cuvant al Departamentului Pompierilor din Louisville.

Femeia care avea telefonul asupra ei a precizat ca dupa ce a inchis telefonul acesta a pocnit si a inceput sa scoata fum.

Telefonul de tip Samsung Galaxy Note 7, apartinea sotului acestia. Aceasta a declarat ca telefonul sotului ei a fost inlocuit, dupa ce Samsung a rechemat telefoanele cu probleme, potrivit digi24.ro.

Accidentul s-a intamplat dupa ce in urma cu o luna, Samsung a rechemat toate telefoanele Galaxy Note 7 in service din cauza riscului ridicat de a lua foc.

Sursa foto: wikipedia.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea