Social

Stand-up si spectacole de strada la Festivalul Comediei Romanesti

Spectacole de Gianina Carbunariu, Alexandru Dabija, Gelu Colceag vor fi prezentate anul acesta in sectiunea nationala a Festivalului Comediei Romanesti.

Partea internationala a festCO a avut loc in aprilie, atunci cand au fost jucate la Bucuresti spectacole dupa texte de Ionesco si Visniec, montate de companii din Marea Britanie, Irlanda si Franta. Juriul sectiunii oficiale este format din Dan C. Mihailescu, Ileana Lucaciu, Crina Muresan, Puiu Antemir si Radu Nica.

Noutatea festivalului, organizat de Teatrul de Comedie si ajuns anul acesta la a VI-a editie, este sectiunea OFF. Intre 17 si 24 mai vor avea loc spectacole nu numai in salile Teatrului de Comedie ci si in barurile si pe strazile din Centrul Istoric. Tot in cadrul festCO, pe strada Smardan , vor fi proiectate fragmente din spectacole de teatru din arhiva TVR .

Gala de deschidere va avea loc sambata la Sala "Toma Caragiu" a Teatrului Bulandra, unde va fi prezentat spectacolul "O scrisoare pierduta" in regia lui Doru Ana . 

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea