Social

#cariera schimbare cariera # cursuri project management #cariera

Stai acasa sau mergi la cursuri de project management? Decizia iti poate schimba cariera!

Foarte multi oameni prefera sa stea, atat la propriu, cat si la figurat, in zona lor de confort, fie in viata personala, fie in cea profesionala, iar aceasta decizie nu este deloc una de condamnat. Pana la urma, fiecare hotaraste ce face cu propriul timp si cu celelalte resurse de care dispune, scopul final fiind linistea si implinirea, din toate punctele de vedere. Totusi, ceea ce neglijeaza cei din categoria respectiva sunt oportunitatile pe care le rateaza printr-o astfel de atitudine, iar rationamentul se aplica inclusiv unor cursuri de project management, asa cum vei vedea in continuare.

 

Poate ca esti multumit de locul in care ai ajuns in cariera ta, atat din punctul de vedere al pozitiei ocupate in organigrama companiei pentru care lucrezi, cat si al remuneratiei pe care o primesti pentru activitatea prestata, insa cu siguranta esti constient ca intotdeauna se poate si mai bine! Tocmai de aceea, in cadrul unor cursuri project management, vei primi sansa de a te dezvolta intr-o directie pe care nu ai mai explorat-o pana acum, si anume postura de coordonator al unui plan pe termen scurt, mediu sau lung, cu mai multi sau mai putini oameni in subordine, care trebuie dus la indeplinire cu succes.

Daca alegi sa urmezi cursuri de project management la o companie de top din domeniu, profesionista si cu o experienta indelungata, precum Brightway®️, care organizeaza training-uri de peste 20 de ani, vei beneficia de know-how-ul unor specialisti desavarsiti in aceasta industrie, dar si de metode inovative de predare, cu accent pe practica (studii de caz ipotetice sau reale), personalizare (in functie de specificul meseriei tale si al firmei unde esti angajat) si interactivitate (incurajarea cursantilor sa se implice activ, fara frica de a gresi).

Asemenea cursuri de project management au deopotriva beneficii pentru participantii individuali, cat si pentru organizatiile din care acestia fac parte, dupa cum urmeaza: oferirea de instrumente specifice agile si/sau waterfall, tehnici de stabilire a obiectivelor, descoperirea celor mai buni indicatori de performanta, metode de comunicare mai eficienta, strategii de optimizare a fluxurilor de lucru; respectiv o eficienta crescuta in cadrul companiei, tactici pentru diminuarea erorilor, strategii de repozitionare si adaptare la schimbarile din piata, modalitati de evaluare obiectiva si tehnici de raportare clara.

Practic, indiferent ca esti pus pentru prima oara in situatia de a fi liderul unui grup, pentru un proiect, sau faci asta de zeci de ani, mereu poti invata ceva nou, de la cei care stiu mai multe decat tine. Cursurile de project management sustinute de catre brand-ul mentionat anterior sunt puternic ancorate in prezent, tinand cont de tendintele actuale si de ultimele noutati, inclusiv din punct de vedere tehnic (cele mai noi programe software etc.). In aceste conditii, renunta la confortul de acasa si vino la aceste training-uri, mai ales ca recenziile de la participanti garanteaza o experienta profitabila, atat la propriu, cat si la figurat! Ai sansa de a deschide noi usi in viata profesionala si, astfel, de a ti-o imbunatati inclusiv pe cea personala! Orice decizie este la doar un mic efort distanta, depinde doar de tine daca il faci sau nu.

FOTO: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea