Social

#prima divizie #inspectie #stadion #lpf

Stadioanele echipelor din prima divizie, inspectate de LPF

Toate stadioanele echipelor din Liga I vor fi verificate de catre reprezentanti ai Ligii Profesioniste de Fotbal, care sunt insarcinati sa se asigure ca infrastructura corespunte cerintelor din manualul de licentiere al UEFA.

Cei trei reprezentanti care vor inspecta stadioanele separat sunt Mircea Calin (referent competitii), Sorin Satmari (director de imagine) si Adrian Ionescu (referent competitii si ofiter de presa).

Ei vor verifica cu ajutorul formularului tip trimise de UEFA, stadiul in care se afla fiecare stadion, luand in considerare factori ca starea nocturnelor, dimensiunile stadioanelor, turnichetii si vestiarele, informeaza Realitatea.net.

Echipele ale caror stadioane incalca criterii UEFA vor primi un termen pentru remedierea problemelor. Formatiile nou-venita in Liga I vor avea, insa, un an la dispozitie pentru a moderniza infrastructura.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea