Social

#ionut negoita rapid #sponsor la dinamo #investitor pentru rapid

Sponsor la Dinamo, patron la Rapid?

Criza financiara care a afectat puternic " Liga lui Mitica " ne poate oferi o situatie incredibila , un sponsor al lui Dinamo si fan declarat al "cainilor", patron in Giulesti. Oficialul Rapidului, Nae Manea , i-a propus omului de afaceri Ionut Negoita sa cumpere clubul alb-visiniu de la Copos.

"Vino la Rapid! Avem nevoie de bani, clubul e in colaps financiar. Suporterii nu o sa zica despre tine ca esti dinamovist, sunt constienti ca acum e nevoie de un om care sa bage bani. Nu-i mai intereseaza cu cine simpatizeaza!", i-ar fi spus Manea lui Negoita, informeaza Prosport.

Sponsorul dinamovistilor l-a anuntat pe Manea ca ia in considerare achizitia clubului, doar daca George Copos este dispus sa faca un audit financiar . "Spune ca pleaca de la Rapid, dar nu mai pleaca. Daca voi sunteti siguri ca vrea sa vanda clubul, sa spuna, si atunci discutam!, a transmis Negoita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea