INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Spitalul de la Barlad sta sa cada

Pacientii si personalul sectiei de dermato-venerice a Spitalului din Barlad traiesc in fiecare zi cu teama ca peretii ar putea cadea peste ei. De la an la an cladirea s-a degradat si nimeni n-a gasit bani de reparatii, nici macar atunci cand structura de rezistenta a fost serios afectata. Sectia dermato-venerice nu are apa curenta, la baie faianta a acasa .ro/cazut" title="cazut">cazut sau sta sa cada, chiuvetele sunt ruginite, iar in podea sunt gauri. Sectia a fost mutata in cladirea darapanata in 2001, cu promisiunea ca este o masura provizorie. De atunci insa conducerea spitalului Barlad n-a gasit alt spatiu. In aceeasi situatie este si sectia TBC. Pentru rezolvarea problemelor ar fi nevoie de cel putin 3 milioane de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea