Social

#proces #guvern #universitatea spiru haret

Spiru Haret a dat in judecata Guvernul

universitatea spiru haret a actionat in judecata Guvernul si Ministerul Educatiei pentru promovarea Hotararii de Guvern 749/2009, care cuprinde lista facultatilor din Romania acreditate sau autorizate sa functioneze provizoriu.

Excluderea USH din hotararea de guvern nu permite facultatii organizarii sesiunii de admitere in anul 2009-2010. "Nu exista nicio diferenta intre cursurile de zi, frecventa redusa sau la ID. Diplomele au aceeasi valoare", a spus Aurelian Bondrea , Rectorul Universitatii Spiru Haret .

Purtatorul de cuvant al institutiei, George Nicolau, a anuntat ca USH a depus o plangere penala impotriva Guvernului in urma cu o saptamana si jumatate la Curtea de Apel Bucuresti, sectia contencios administrativ.

"Doamna Ecaterina Andronescu sustine in mod abuziv si nelegal ca instanta judecatoreasca a stabilit ca Universitatea Spiru Haret sa nu faca parte din structura Hotararii de Guvern 676/2007 si 635/2008, la cererea Universitatii", a mai spus Rectorul, citat de Realitatea.net.

In cazul repetarii examenelor de licenta ale studentilor, solutie avansata de Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, Universitatea Spiru Haret ar putea fi nevoita sa plateasca aproximativ 20 milioane lei .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea