INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Spectacol la inaltime, in Parcul Tineretului

Spectacolul oferit de trupa australiana de teatru Strange Fruit sambata si duminica in Parcul Tineretului a fost o initiativa reusita si laudabila din partea Institutului Cultural Roman. Cei opt australieni au oferit un spectacol extrem de mobil si de inedit de la inaltimea "picioroangelor" de circa opt metri. Actorii au parcurs cu usurinta distanta uriasa care ii despartea de public, apropiindu-se de acestia si profitand de mobilitatea tuburilor din cauciuc de pe care au executat dansul- pantomima la inaltime. "Ma bucur ca au aparut si la noi astfel de spectacole , ne-a declarat Oana Livadariu, unul dintre spectatori, desi am remarcat ca erau foarte multi straini in public. Cred ca romanii inca nu sunt obisnuiti cu astfel de spectacole." Show-ul a fost doar debutul Festivalului de Teatru in aer liber care va continua, in Parcul Tineretului , cu prestatia trupei Teatro KA (Portugalia), pe 21, 22 iulie (23 iulie in caz de ploaie ), ora 19.00, Ilotopie (Franta), pe 28, 29 iulie (30 iulie in caz de ploaie), ora 21.30, si Tuig (Olanda), 4, 5 august (6 august in caz de ploaie), ora 21.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea