Social

#lectii de engleza #copilul tau #novakid

Special pentru copilul tau: ofera-i sansa sa incerce lectiile de engleza in format altfel, de la Novakid.ro

In ultimii ani, ne-am adaptat cu totii la schimbari majore, iar sistemul academic nu face exceptie - de la scoala clasica, la scoala online, in regim hibrid, apoi din nou in fizic. Este firesc ca ritmul de dezvoltare si receptare a informatiilor de catre cei mici sa fi fost influentat. Iata de ce lectiile suplimentare, precum cele de pe platforma Novakid.ro, v-ar putea ajuta copilul sa compenseze din lacune si sa dezvolte noi baze de cunostinte.

In ciuda tuturor provocarilor si incertitudinilor din perioada 2020 pana in prezent, scolarii au reusit sa „coabiteze” cu mediul digital. Iata de ce platformele EdTech (de educatie tehnologizata), precum Novakid.ro, au devenit surse-suport de cunostinte suplimentare, cu metode de studiu inovatoare.

Dupa cum mii de parinti din Romania stiu deja, lectiile de limba engleza online Novakid difera de scoala clasica si ii echipeaza pe tinerii cursanti cu atuuri suplimentare; lectiile sunt bazate pe jocuri si ateliere practice si ii implica activ pe copii. Indiferent de nivelul anterior de pregatire, cei mici ajung in scurt timp sa poarte conversatii legate in engleza. Pe termen lung, metoda Novakid ii ajuta sa devina mai creativi si organizati.

De ce sa alegi Novakid pentru copilul tau

Limba engleza este vorbita de peste un miliard de oameni, avand capacitatea de a influenta pozitiv performantele personale si profesionale de mai tarziu.

Lectiile de la scoala nu pot deservi nevoilor fiecarui copil in parte; spre deosebire de cursurile cu un meditator, Novakid poate compensa cu metode care nu ii suprasolicita pe copii, pot fi urmarite in timp real de parinti si chiar dau rezultate.

Lectii bazate pe jocuri si ateliere practice? DA, pentru ca ii implica activ pe copii, le dezvolta latura creativa si disciplina.

Cum poate petrece cel mic timp de calitate studiind

Lectiile de engleza in timpul anului scolar pot deveni o rutina. Insa studiul suplimentar poate fi distractiv si relaxant. Interactiunea cu un profesor Novakid ofera celui mic posibilitatea de imersiune totala in mediul lingvistic si organizare a timpului.

Deseori, 60 de minute reprezinta un colaps de atentie pentru un elev, mai ales daca accentul este pus preponderent pe cunostintele teoretice. De aceea, scoala online nr. 1 de limba engleza pentru copii din Europa se concentreaza pe captarea si stimularea atentiei prin moduri informale. Profesorul aplica metode meta-cognitive jucause: videoclipuri, jocuri, conversatii cu noi prieteni din lume si excursii virtuale, prin care cel mic poate interioriza facil informatiile.

Libertatea de exprimare este privilegiata in cadrul lectiilor 1-1

Desigur ca invatatul e mult mai eficient pentru copil cand profesorul ii acorda atentie deplina si i se dedica intru totul. Lectiile din cadrul curriculei Novakid plaseaza fiecare elev in centrul atentiei, ceea ce nu se intampla cand vine vorba de un colectiv scolar tipic.

Unul dintre impedimentele intalnite in grupurile de studiu clasice este receptarea diferita, uneori eronata, a unei informatii de catre elevi. Motivul? Capacitatea cognitiva si caracteristicile personale difera de la o persoana la alta. Asadar, se explica de ce este necesar ca procesul de predare sa se realizeze individual, in conformitate cu stilul fiecarui copil. In plus, lectiile 1-1 ofera micutilor libertate totala de exprimare, fara ca acestia sa resimta o presiune din partea colegilor sau sa fie coplesiti de cumulul de cunostinte nou dobandite.

Culturi noi, perspective si mai noi

Parintii trebuie sa aiba in vedere potentialul si viitorul copiilor lor. Cu cat acestia isi mentin focusul pe colectarea de informatii si descoperirea a unor noi culturi, cu atat isi dezvolta latura critica, modul de gandire si observare a situatiilor din perspective diferite.

Cu ajutorul limbii engleze oportunitatile cresc considerabil: de la materiale de studiu, la job-uri, chiar si oamenii pot fi mai usor de gasit si contactat. Engleza ofera o larga libertate asupra informatiilor din majoritatea tarilor care folosesc aceasta limba in practica personala, dar si profesionala, fara a fi presati de necunoscut. Totul e mai usor cand poti sa te descurci in orice situatie.

Ofera-i copilului tau o experienta educationala inedita, iar tu bucura-te de confortul pe care mediul virtual il ofera! Nu mai este necesar sa pierzi resurse de timp sau financiare mergand la meditatii. Tot ce trebuie sa faci e sa il inscrii pe micutul tau la cursurile online Novakid.

Convinge-te pe www.novakid.ro, vezi cum decurge prima lectie gratuita si lasa engleza sa fie o oportunitate remarcabila!

FOTO: novakid.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea