Social

#masini #auto #spalatorie auto #sun playa #tratament masina

SPA pentru masini la mall

Ce faci daca ai de facut cumparaturi, dar trebuie neaparat sa-ti speli si masina, iar timp aproape de zero? De la aceasta dilema au pornit si cei care au deschis Diamond Car SPA la Sun Plaza, un centru de infrumusetare a autoturismelor, dupa cum spun ei insisi. 

Pentru că ritmul vieţii noastre cotidiene este unul alert, timpul liber a devenit foarte preţios. Cu o capacitate de peste 4.000 de maşini pe lună, Diamond CAR SPA – Sun Plaza este cea mai mare spălătorie Diamond dintre cele trei deschise până în prezent în cadrul centrelor comerciale importante din Bucureşti. Pe lângă serviciile de spălare, tratamente speciale şi cosmetică auto, Diamond CAR SPA – Sun Plaza dispune şi de un service auto pentru roţi, întărind astfel conceptul de îngrijire a maşinii adaptat ritmului urban alert al Capitalei.

Conceptul este prezent pe piaţa de profil încă din 2011. Valoarea investiţiilor se ridică la peste 400.000 de ruro, avand 3 centre SPA deschise în sectoarele 3, 4 şi 6 din Bucureşti şi un număr de 45 de angajaţi. Diamond CAR SPA îşi propune să devină lider de piaţă în următorii doi ani şi o creştere a cifrei de afaceri cu peste 35%, prin sporirea numărului de clienţi şi adăugarea de servicii de calitate adaptate cerinţelor pieţei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea