Social

#sorina placinta #demisie sorina placinta #demisie pdl

Sorina Placinta a demisionat din PDL

Senatorul PDL Sorina Placinta a demisionat din PDL si urmeaza sa treaca in grupul PNL din Senat.

Sorina Placinta si-a anuntat demisia din grupul parlamentat democrat-liberal, miercuri, de la tribuna Senatului, chiar la inceputul sedintei de plen.

"Va anunt ca incepand de azi imi incetez activitatea in cadrul grupului PDL si imi incep activitatea in cadrul grupului PNL", a declarat Placinta.

Sorina Placinta era prim-vicepresedinte al PDL Bucuresti si a ocupat in trecut functia de ministru al Tineretului si Sportului.

Demisia vine la o zi dupa ce Elena Udrea anuntase sa va demisiona de la conducerea PDL Bucuresti din cauza rezultatelor slabe pe care democrat-liberalii le-au obtinut la alegerile locale din 10 iunie.

Zvonurile privind o posibila plecare a Sorinei Placinta din PDL au aparut in urma cu o luna, cu ocazia motiunii de3 cenzura care a dus la demiterea Cabinetului Ungureanu. Atunci, aceasta a fost surprinsa izbucnind in plans, in timpul unei discutii cu Udrea.

Sursa foto: ghimpele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea