Social

#eliberare sorin oprescu #arestare Sorin Oprescu #sorin oprescu

Sorin Oprescu, eliberat!

 Dupa doua luni, Sorin Oprescu urmeaza sa fie eliberat din arestul preventiv.  Curtea de Apel Bucuresti a decis, joi, ca primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, sa fie plasat in arest la domiciliu, in dosarul in care este cercetat de DNA pentru luare de mita. Decizia este definitiva.

Edilul nu are voie sa paraseasca domiciliul din Bucuresti, nu are voie sa ia legatura cu martorii din dosar sau sa detina arme in casa.

Oprescu a incercat de mai multe ori sa iasa din spatele gratiilor, dar fara succes pana acum. A parasit Arestul Central doar pe timpul catorva internarii.

Sorin Oprescu a fost arestat preventiv pe 7 septembrie pentru mai multe fapte de luare de mita. Potrivit DNA, in perioada 2013-2015, un grup organizat, la care a aderat si el, a infiinţat in Primaria Bucurestiului un sistem prin care operatorii economici ce doreau sa primeasca anumite contracte erau obligaţi sa remita o parte din profitul brut.

Luni, lui Sorin Oprescu i s-a extins urmarirea penala pentru spalare de bani si abuz in serviciu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea