Social

#sorin oprescu referendum #oprescu masuri fluidizare

Sorin Oprescu ameninta cu referendum

Primarul Bucurestiului, bucuresti se vor opune masurilor pe care le propune in scopul fluidizarii traficului.

Edilul sef a declarat la realitatea Tv ca una dintre solutiile propuse de el este construirea unui pasaj subteran in zona Casei Presei Libere. Un alt proiect al Primariei Capitalei este autostrada suspendata. sorin oprescu a mai declarat ca isi doreste sa mai construiasca un nou cimitir si sa amplaseze camere de luat vederi in toate cele 28 de cimitire din capitala.

Pentru camerele de supraveghere din cimitire Primaria Bucuresti va plati patru milioane de Euro "pentru ca nu trece luna fara 10-15 profanari de morminte, fara persoane atacate pe aleile din cimitire, cruci si monumente distruse. E respectul pentru astia ai nostri care mor" a explicat Sorin Oprescu .

Totodata, un alt proiect al lui Sorin Oprescu este intarirea pazei in scoli. "Doresc sa impart Politia Comunitara, sa o specializez si am sa o fac pe programe cu bani din Uniunea Europeana", a mai spus Sorin Oprescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea