Social

#Sorin Grindeanu ministrul Justitiei #Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu a luat decizia in ceea ce-l priveste pe ministrul Justitiei

Premierul Sorin Grindeanu a luat decizia in ceea ce-l priveste pe Florin Iordache! Prim-ministrul vrea sa mai aiba o discutie cu ministrul Justitiei, Florin Iordache. De asemenea, premierul a precizat ca i se pare o idee foarte buna ca postul sa fie preluat de un tehnocrat.

“Asa cum va spuneam, o sa am o discutie cu dansul in seara asta sau maine dimineata, iar maine, dupa sedinta de Guvern, o sa va anunt ce decizie am luat”, a afirmat Sorin Grindeanu, citat de News.ro.

„Vreau sa am o discutie cu el, decizia mea e luata. O sa o vedeti maine. si eu v-am spus o idee ieri, de fapt mi-ati dat o idee ieri intr-una din intrebarile pe care mi le-ati pus, chiar o consider o ideea foarte buna (ca un tehnocrat sa conduca Ministerul Justitiei - n.r.), dar hai sa facem lucrurile, iar citez din clasici in viata, pas cu pas, sa facem lucrurile in etape. Va spuneam ca doresc sa am o discutie fie astazi dupa-masa, fie maine dimineata, decizia mea ramane aceeasi, dar vreau sa am o discutie si legata de ceea ce a decis Curtea Constitutionala astazi”, a raspuns prim-ministrul.



 

 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea