Social

#prim-ministru Romania #Sorin Campeanu #demisie victor ponta

Sorin Campeanu, noul prim-ministru al Romaniei. Ce decizie a luat in premiera presedintele

Sorin Campeanu, ministrul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, este noul premier al Romaniei, dupa cum a anuntat astazi presedintele Klaus Iohannis. De asemenea, seful statului a anuntat ca va chema la consultarile de la Cotroceni im premiera societatea civila. 


„Am acceptat demisia prim-ministrului Ponta. Am decis astazi sa numesc in pozitia de prim-ministru interimar pe domnul Sorin Campeanu”, a anuntat Klaus Iohannis.

"Am un mesaj important pentru cei care au fost in strada. V-am vazut, v-am auzit, voi tine cont de solicitarile voastre. Am decis ca in continuarea consultarilor cu partidele politice pe care le-am planificat sa consult un nou actor: societatea civila. Voi convoca pentru vineri dupa-amiaza un grup care reprezinta societatea civila, dar si strada. In acest fel, voi cunoaste atunci cand voi lua o decizie si optiunile partidelor politice, dar si ale celor din strada”, a mai declarat Klaus Iohannis, intr-o declaratie sustinuta la Palatul Cotroceni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea