Social

Sorana de la A.S.I.A. ii face zile negre Alinei

Dupa plecarea Irinei Nicolae la sfarsitul anului trecut, locul de lider in trupa A.S.I.A. a fost revendicat de cea mai veche membra, Sorana .

Profitand de statutul sau de veterana, bruneta a preluat conducerea, erijandu-se cu orice ocazie in purtator de cuvant al formatiei si avand grija sa fie tot timpul cu un pas in fata colegelor sale. Dintre toate fetele din trupa, cea mai oropsita de "tirania" Soranei este Diana Crisan, alias Alina.

Bruneta isi sicaneaza colega in permanenta, inclusiv la filmarile sitcomului produs de Antena 1, unde amandoua au fost distribuite.

Se pare ca pe platourile de filmare, Alina este "victima" preferata a Soranei, care are grija sa o taxeze in diverse feluri de cate ori prinde prilejul: isi face loc la machiaj inaintea ei de fiecare data si intervine intotdeauna cand blonda are ceva de spus, de obicei pentru a o contrazice.

Invidioasa pe sanii naturali

Surse din anturajul cantaretelor afirma ca la originea atitudinii despotice a Soranei fata de Alina ar sta invidia. Este bine stiut faptul ca Alina are cea mai buna voce din trupa, la calitatile vocale adaugandu-se si niste atribute fizice de invidiat.

Alina este posesoarea unora dintre cei mai voluptuosi sani din show-bizz-ul autohton, insa, spre deosebire de Sorana, ea nu prea poarta decolteuri si refuza sa discute pe tema acestui subiect in emisiunile televizate, fiind foarte timida .
(continuarea in Averea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea