Social

#sorana carstea #tenis #calificare #turneu #estoril

Sorana Carstea s-a calificat in turul 2 in turneul de la Estoril

< a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/o" title="o">O noua calificare pentru romanca Sorana Carstea . Perechea Sorana Carstea/Maria Kirilenko s-a calificat aseara in turul 2 al turneului de dublu de la Estoril , turneu dotat cu premii in valoare de 147.000 de euro.

Dublul Carstea/Kirilenko a trecut de cuplul Ecaterina Ivanova (Rusia)/ Anastasia Yakimova (Belarus), asigurandu- si un cec in valoare de 1.200 de euro si 70 de puncte WTA . Castigatoarele sunt considerate favoritele numarul 1 ale competitiei de la Estoril, dupa ce saptamana trecuta, in turneul de la Fes , Au ">au ajuns pana in finala competitiei.

Sorana Carstea nu este singura romanca din turneu, in primul tur al probei de dublu urmand sa evolueze si Alexandra Dulgheru, care face pereche cu portugheza Neuza Silva. In turneul de simplu, Carstea, aflata pe locul 40 in clasamentul WTA, este considerata favorita numarul 3 si va juca impotriva japonezei Kimiko Date Krumm.

Turneul de la Estoril este dotat cu premii in valoare de 220 de mii de euro si puncte contand in clasamentul WTA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea