Social

#crima #autopsie #michael jackson

Sora lui Michael sustine ca megastarul a fost ucis

Rezultatele preliminare ale testelor toxicologice facute lui Michael Jackson au aratat ca acesta avea in sistem cantitati letale de metadona si Demerol, potrivit ziarului "The Sun".

Astfel, ipoteza sustinuta de sora artistului artistului, La Toya , conform careia starul pop ar fi fost ucis ramane in picioare. Aceasta a declarat intr-un interviu pentru Daily Mail ca Michael Jackson a fost ucis si asta pentru ca valora mai mult mort decat viu.

"In urma cu o luna am zis ca este posibil ca Michael sa moara inainte de spectacolele de la Londra pentru ca era inconjurat de oameni care nu ii urmareau interesele", a declarat La Toya Jackson .  

"Cred ca Michael a fost ucis. Am simtit asta de la inceput. Nu a fost implicata o singura persoane, ci mai degraba a fost o conspiratie", a mai spus aceasta.

Singurul suspect urmarit de politisti in acest caz este doctorul Conrad Murray, cel care era alaturi de Michael in momentul in care acesta a murit. Desi medicul nu vrea sa coopereze cu autoritatiile, anchetatorii ar fi gasit o legatura intre el si medicamentele, care, foarte probabil, l-au ucis pe Regele Pop. Si daca se dovedeste ca Murray i-a administrat starului Propofol, un anestezic foarte puternic, atunci acesta ar putea fi acuzat de crima.

"In acest caz, pe care il tratam ca omor prin imprudenta , cautam dovezi", a declarat Robin Sax, procuror adjunct Comitatul Los Angeles.

Copiii lui Michael, disputati de mama si bunica

In ceea ce priveste custodia celor 3 copii ai megastarului, lucrurile sunt la fel de incurcate. Curtea Superioara din Los Angeles a amanat pana pe 20 iulie luarea unei decizii definitive. Mama lui Michael, Katherine Jackson , tutorele actual, precum si mama micutiilor, Debbie Rowe, au cerut concomitent acest lucru si asta pentru a le putea da timp avocatilor sa ajunga la o intelegere.  

In schimb, tatal lui Michael Jackson nu bate pasul pe loc si se gandeste serios sa-i faca vedete pe nepotii sai. Potrivit acestuia, Paris si Blancket, cei 2 copii mai mici ai megastarului, ar putea sa devina staruri in industria muzicala. "O voi urmari pe Paris. Poate ca vrea sa se lanseze. Iar Blanket poate cu adevarat sa danseze", a declarat Joe Jackson intr-un interviu.

Planurile bunicului nu ar fi fost insa pe placul lui Michael care a regretat toata viata faptul ca repetitiile si concertele i-au distrus copilaria.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea