Social

#roxana briban #opera #sinucidere

Soprana Roxana Briban s-a sinucis. Sotul: "A mai avut tentative de sinucidere"

Lumea muzicii a fost socata de sinuciderea Roanei Briban (39 de ani), fosta artista a Operei Nationale.

"Am fost la cumparaturi si cand m-am intors am gasit usa incuiata, cu cheile in usa, pe dinauntru. Am intrat pe geam si am gasit-o in cada, cu venele taiate, cu trei pungi legate cu scotch in jurul gatului. Nu avea puls, nu respira, a venit echipa SMURD care a incercat sa o resusciteze, dar nu a reusit", a explicat sotul Roxanei, Alexandru Briban, citat de Romania Libera.

Soprana nu era la prima incercare de sinucidere . Sotul sustine ca Roxana Briban a suferit o depresie dupa ce a fost data afara de la Opera Nationala , in 2009, si a mai avut tentative de sinucidere.

Catalin Ionescu Arbore, directorul ONB spune insa ca Roxana nu a fost concediata .

"Nu ma simt vinovat. Nu numai ca nu am dat-o afara, dar am tras de ea sa mi se alature la Opera. De fiecare data Roxana motiva ca nu poate face fata contractelor, care curgeau unul dupa altul. O programasem in 2008 la Noaptea Revelionului si mi-a spus ca nu poate, ca trebuie sa se odihneasca. Orice director ar fi fost tampit sa renunte la o artista de talia Roxanei", a declarat Arbore, citat de Realitatea.net.

Inainte de de sinucirede, Roxana a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu o mana plina de sange si a notat intr-un carnetel cateva cuvinte pentru sotul sau: "Iarta-ma. A ta, Roxana!".

Roxana Briban va fi inmormantata marti, la Cimitirul Herastrau.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea