Social

#CSCI #sondaj Klaus Iohannis #romani Klaus Iohannis #klaus iohannis

Sondaj surprinzator. Cata incredere mai au romanii in Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis este personalitatea care se bucura de cea mai mare incredere printre romani, iar majoritatea conationalilor sunt de parere ca Romania se indreapta intr-o directie buna, arata un sondaj realizat de Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic (CSCI), citat de Agerpres.

Potrivit studiului de piata, 59% dintre romani considera ca Romania merge intr-o directie buna, in vreme ce 31% cred ca directia in care merge tara noastra este una gresita.

In topul increderii conduce detasat Klaus Iohannis (75%), el fiind urmat de Sorin Oprescu (43%), Victor Ponta (40%), Calin Popescu-Tariceanu (35%), Alina Gorghiu (19%) si Vasile Blaga (14%).

Pe de alta parte, 76% dintre romani au o parere buna sau foarte buna despre propunerea de scadere a TVA la 20%, 54% dintre cei chestionati au o parere buna sau foarte buna despre cresterea economica inregistrata de Romania, 50% dintre romani au o parere buna sau foarte buna fata de actiunile de combatere a evaziunii fiscale.

Sondajul, care are o eroare de +/- 3,1%, a fost realizat la nivel national in perioada 24-28 martie, fiind chestionate 1.073 de persoane.

Sursa foto: interiorrumah.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea