Social

Solutii eficiente pentru spatii curate si profesional igienizate

Curatenia si intretinerea acesteia in spatiile in care locuim sau la locul de munca, in institutii de invatamant, medicale sau in unitati in care se manevreaza si se prepara produse  alimentare, reprezinta un aspect foarte important, atunci cand se vizeaza sanatatea, siguranta si confortul nostru. Din acest motiv, este esential ca efectuarea curateniei si a igienizarii sa se faca folosind doar produse de cea mai inalta calitate, sigure si strict destinate fiecarei arii. Calitate si profesionalism in curatenie

 

Atunci cand vrei sa beneficiezi de toate avantajele oferite de un detergent profesional sau de accesoriile pentru curatenie, produsele SANO se vor dovedi a fi unele dintre cele mai bune alegeri. Paleta de produse de curatenie si igienizare pusa la dispozitie, acopera o arie foarte larga de destinatii, putand astfel procura produse de calitate, special concepute pentru a curata orice tip de suprafata sau orice textura. Accesand oferta vei putea alege produsele necesare, atat in curatenia casnica, cat si in cea destinati spatiilor cu trafic intens. Astfel, iti poti procura detergenti, solutii pentru curatat covoare, parchet, gresie, faianta sau geamuri, solutii dezinfectante sau produse pentru indepartarea petelor.  De asemenea, ai posibilitatea de a procura o multitudine de accesorii specifice, precum lavete, servetele umede, un dispenser Tork, bureti de vase, odorizante sau mopuri plate. 

Curatenie la cel mai inalt nivel

Pentru ca orice spatiu sa-si sporeasca valoarea, acesta trebuie sa fie sigur. Unul dintre aspectele care definesc siguranta noastra, este reprezentat de igiena si curatenie. Indiferent de configuratie si de design-ul interior, orice arie isi pierde din valoare daca devine periculoasa pentru sanatate. Astfel, fie ca vizezi curatenia domestica, fie ca doresti sa asiguri un mediu igienizat si curat in sediul unei firme, intr-un magazin, un restaurant sau intr-un cabinet medical, gama de detergenti profesionali nu trebuie sa lipseasca de pe lista prioritatilor tale. Destinati oricaror suprafete si texturi, fabricati pentru a atinge performanta in igiena si curatenie si imbunatatiti cu componente care le sporesc eficienta, detergentii profesionali te vor ajuta sa cureti si sa igienizezi orice spatiu. Fie ca se doreste o podea curata, fie ca se vizeaza igienizarea unei bucatarii folosind solutii pentru curatat inox, daca este necesar sa se dezinfecteze punctele sanitare cu domestos sau alt tip de substante, produsele SANO vor veni in intampinarea oricaror nevoi in materie de curatare, igienizare si dezinfectare, acestea fiind eficiente si sigure.

Accesorii necesare pentru o igienizare rapida si sigura

Curatenia punctelor sanitare, in special in spatiile frecvent tranzitate si cu un numar foarte mare de folosiri, se poate realiza mult mai rapid si mai eficient daca se opteaza, pe langa detergentii profesionali si substantele speciale pentru dezinfectat, si pentru o gama cat mai ampla de accesorii. Astfel toaletele se vor dezinfecta mult mai rapid, mai eficient si mai sigur. Poti opta pentru capac WC automat cu senzor, solutia ideala atunci cand vrei ca un spatiu atat de expus in fata microbilor sa fie bine igienizat si sigur pentru folosinta. Acest tip de produs nu doar ca este foarte igienic, insa este si profitabil, limitand consumul de hartie igienica folosita frecvent pentru protejarea de capacele toaletelor. De asemenea, produsele SANO ofera o gama ampla de consumabile specifice, cum ar fi hartia igienica, prosoapele din hartie, servetelele umede sau parfumantele.  Amenajarea unui punct sanitar, implica si  procurarea suportilor pentru hartie, barelor pentru prosop, dozatoarelor de sapun sau a unui dispenser Tork,  a periilor pentru WC, a ventilatoarelor sau a semnalizatoarelor specifice care se ataseaza pe usi, produsele SANO venind in intampinarea nevoilor tale, atunci cand vrei sa te bucuri de curatenie si igiena, in orice tip de spatiu.

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea