Social

#marketing #publicitate #campanie de marketing #publicitate online

Solutia perfecta pentru campania ta de marketing!

Vrei sa-ti promovezi afacerea? Te-ai plictisit de aceleasi bannere care invadeaza paginile site-urilor unde vrei sa te promovezi? Acasa.ro iti ofera solutia: proiecte speciale, unice, croite dupa dorintele fiecarui partener astfel incat rezultatele campaniilor de promovare sa fie cat mai eficiente.

Portalul Acasa.ro reuseste sa atraga in fiecare zi peste 100.000 de vizitatori unici, cu potential de a deveni clientii companiilor care beneficiaza de proiectele speciale puse la dispozitie de reteaua de site-uri si servicii. Cele circa 8 milioane de afisari din Romania, inregistrate in fiecare luna de Acasa.ro, permit companiilor sa se adreseze direct categoriilor de public de care sunt interesate. Gama larga de solutii oferite clientilor este adaptata nevoilor specifice de comunicare: advertoriale, branding de pagini, bannere promotionale, display advertising si alte optiuni creative, excelente pentru stimularea interactivitatii cu utilizatorii.


Proiectele speciale Acasa.ro

Adevarata competitivitate in marketing s-a mutat in mediul virtual, iar o companie care nu exista pe internet, risca sa dispara din lista de optiuni a clientilor. Acasa.ro dezvolta, special pentru companiile adaptate cerintelor pietei, o serie de proiecte speciale gandite de specialisti pusi la curent cu psihologia publicului si cu necesitatile tipice ale beneficiarilor.

Beneficiul principal oferit de proiectele speciale Acasa.ro este acela ca brandurile promovate ajung usor la nisa de public cu afinitate catre piata pe care activeaza. Complexitatea portalului, din prisma categoriilor numeroase de informatii care atrag zilnic in jur de 100.000 de cititori activi (de la bricolaj si gradinarit, pana la sanatate, gastronomie si stiri de actualitate), permite ca targetul proiectelor sa fie atins pentru orice tip de activitate intreprinde compania beneficiara.

Asadar, proiectele speciale pentru care Acasa.ro ofera suport in conceperea unor campanii inedite pot fi concursurile, jocurile online, sponsorizarile de sectiuni nisate sau de newslettere cu un public-tinta bine definit, mini site-uri sau bannere interactive. Cateva exemple de astfel de proiecte de succes pot fi observate direct pe site:

Concursul "Reteta preferata" - cititorii interactioneaza cu brandul intr-un mod facil, neagresiv, crescand notorietatea acestuia Concursul "Trimite cele mai multe felicitari si castiga unul din cele 6 premii" - gradul de adresabilitate creste exponential cu fiecare felicitare trimisa. Concursul Newsletter targetat - utilizatorii ajung pe site-urile partenere si se aboneaza la newsletterele respective, ramanand astfel potentiali clienti si dupa terminarea campaniei de promovare

Echipa Acasa.ro ofera si asistenta companiilor dornice de promovare prin proiecte speciale, astfel incat sa isi dezvolte o abordare potrivita, in functie de nevoile de comunicare si de bugetul disponibil.

Solicitantii pot accesa serviciile Acasa.ro prin completarea unui formular scurt. Raspunsul echipei ajunge in maximum 24 de ore.


Despre Acasa.ro

Acasa.ro este o retea de site-uri si servicii online care inregistreaza lunar aproximativ 8 milioane de afisari si 2 milioane de vizitatori unici. Portalul aduce utilizatorilor sai o experienta integrata, printr-o fuziune unica de media, servicii si e-commerce.

Consumatorilor li se ofera solutii sub forma articolelor originale din categorii diversificate (casa, gradina, culinar, parinti, sanatate, timp liber, stil etc), precum si review-uri de produse, filme, tutoriale sau servicii online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea