Social

#advertiser #SOLE Luxury Boutique #afiliere

SoleShop.ro se alatura platformei Profitshare si ofera afiliatilor comisioane de pana la 10%

Incepand cu 17 iunie, SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion si de infrumusetare, devine advertiser in platforma de marketing afiliat Profitshare si ofera comisioane de 10% .

 

Astfel, fiecare vanzare generata prin afiliatii Profitshare le va aduce acestora comisioane de 10% la produsele din categoriile parfumuri, accesorii fashion, cosmetice, genti, ochelari de soare si de 3% pentru articolele listate in gama Tech (smart watches).

„Afilierea la Profitshare este un pas important pentru dezvoltarea companiei noastre si suntem siguri ca produsele exclusiviste pe care le comercializam prin intermediul SoleShop.ro vor fi foarte tentante pentru afiliatii platformei”, a declarat Angela tiboc, Director al Diviziei de Fashion&Lifestyle a SOLE.

De asemenea, reprezentanta companiei estimeaza ca printre cele mai populare produse in randul afiliatilor se vor numara gentile, accesoriile fashion pentru telefoane si parfumurile. Totodata, la nivel de branduri, Angela tiboc sustine ca numele caselor mari de moda precum Yves Saint Laurent, Gucci, Chloe si Marc Jacobs vor prezenta cea mai mare atractie pentru afiliati, acestea fiind, de altfel, si cele mai bine vandute branduri.

In ceea ce priveste afiliatii, SOLE mizeaza, in primul rand, pe comunitatea bloggerilor de fashion&beauty inscrisi in program, intrucat acestia sunt prezenti in numar mare in spatiul virtual romanesc.

Premii pentru afiliatii Profitshare

Odata cu implementarea Profitshare, SOLE va da startul unui concurs special pentru toti afiliatii platformei. Acesta se va desfasura in perioada 17 iunie – 18 iulie 2015 , iar premiul cel mare va consta intr-un Apple Watch.

„Castigatorul va fi ales dintre toti afiliatii care genereaza comisioane pentru SOLE in perioada de desfasurare a concursului. La momentul actual, avem peste 200 de furnizori de produse de lux destinate publicului feminin, printre care se numara Marc Jacobs, Ray Ban, Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Celine, deci suntem increzatori ca afiliatii vor avea din ce alege si vor promova cu drag categoria preferata”, a completat Angela tiboc.

La inceputul lunii mai, SOLE si-a completat oferta de genti si cosmetice cu alte cinci noi branduri cunoscute 200 produse de la designeri renumiti precum Michael Kors, La Mer, Piz Buin, Moroccanoil si Lancaster, fiecare reprezentand un punct de reper in nisa din care provine.

Despre SOLE Luxury Boutique

SOLE comercializeaza o gama larga de parfumuri, cosmetice, genti, ochelari, gadgeturi, telefoane si accesorii tech de lux. Printre brandurile prezente in magazinele Sole se numara Bvlgari, Dolce&Gabbana, Lalique, Jean Paul Gaultier, Calvin Klein, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Gucci, Hugo Boss, Marc Jacobs, Givenchy, Guerlain, Burrbery, Cacharel, Carolina Herrera, Cartier, Thierry Mugler, Paco Rabanne, Ray Ban, Ralph Lauren, Juicy Couture, Armani, Prada, Escada, Roberto Cavalli, Clinique, dar si branduri exclusiviste precum Creed, Tom Ford, Costume National sau Bond No. 9.

Produsele pot fi achizitionate atat prin intermediul magazinului online, cat si direct in magazinele din Bucuresti, Cluj-Napoca sau Nunberg, Germania.


Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea