Social

#reduceri #magazine #haine

Soldurile in magazinele de haine incep in 15 ianuarie

Sambata, 15 ianuarie , incep soldurile la articolele vestimentare. Reducerile de pana la 70% vor dura pana in 15 aprilie.

Magazinele au inceput deja sa afiseze reduceri de 50% in asteptarea inceperii oficiale a sezonului soldurilor de iarna.

"Deosebim soldarile de celelalte vanzari si prin pret, dar si prin locul unde sunt asezate. De obicei, soldurile sunt puse in container , -un colt al magazinului", a explicat Irina Dinu, consilier in cadrul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului , citata de Adevarul.ro.

Reducerile pot fi operate de fiecare magazin timp de 45 de zile. Pana acum, in Sectorul 1, au fost depuse notificarile pentru inceperea soldurilor din data de 15 ianuarie: 47 de magazine.

"S-au primit 47 de notificari de la campanii care au centre de desfacere. Printre firmele care au anuntat soldari se numara Bata, Mini-Prix, Piazza Italia, Marks & Spencer, , Zara Home, Pull end Bear, Berrshka, , Mango, Desigual, Il Passo, Dockyard etc", a explicat pentru Gandul.info Alex Ichim, purtatorul de cuvant al Primariei Sectorului 1.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea