Social

Soldatul de catifea

Dupa aprige batalii interne in care au cazut pe rand Vanghelie, Oprescu si Mitrea, ultimul candidat al PSD la Primaria Capitalei a ramas dl Cristian Diaconescu (diplomat, fost ministru al justitiei, si cel mai sobru dintre liderii partidului) care miercuri declara ferm: "eu nu sunt iepurele pe care sa-l scoti de urechi" iar vineri a iesit din palarie - motiv pentru care a fost considerat ba iepurasul de Pasti, ba mielul sacrificat de partid.

Pana si dl Mitrea i-a facut loc in fata: "Cristi, du-te tu ca esti curat". Si nu curat murdar, ca oricare altul. Cel mai tare s-a bucurat "buldogul" Blaga: "bat orice candidat al PSD, chiar si pe cel desemnat acum o ora". Cel resemnat a fost dl Oprescu care ameninta sa candideze separat: "dupa ce cazi din pom, stai si te gandesti ". Daca mai ai cu ce. Solidar, Vanghelie a anuntat ca va face tandem cu dl Diaconescu - ceea ce reprezinta un handicap serios pentru soldatul de catifea al PSD. Asadar, zarurile au fost aruncate! Sa castige cine triseaza mai bine.

Daca dnii Blaga si Diaconescu au plecat spre Primaria Bucurestilor fara pic de bucurie, dl Cioroianu a plecat de la MAE prin "demisia de onoare" - desi demisia de oroare suna mai exact dupa moartea unui tanar roman nevinovat , abandonat de autoritati intr-o inchisoare din Polonia.

 

Continuarea in Curentul 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea