Social

# soferita andronache #accident andronache

Soferita care a accidentat mortal doua fete a recunoscut: "Am baut rom"

Soferita care a accidentat mortal doua fete in cartierul Andronache a recunoscut la audieri ca a consumat alcool inainte sa se urce la volan. Femeia a declarat ca a baut rom si ca "mai bine murea ea decât să trăiască aşa cu conştiinţa încărcată". 

Femeia a spus că nu va depune plângere împotriva fratelui fetiţei, cel care a lovit-o cu pumnii după accident. Initial, femeia declarase in fata anchetatorilor ca a avut o criza de stranut si a incurcat pedalele masinii. 

"În momentul în care m-am apropiat de capătul străzii unde trebuia să fac dreapta, am avut un acces de strănut şi am strănutat de 3-4 ori la rând, am vrut să frânez dar am apăsat pedala greşită, m-am blocat, nu am ştiut ce să fac.Peste drum de stradă, adică vis-a-vis, erau nişte copii care stăteau jos pe bordură, împreună cu alte persoane mature.

Maşina a lovit bordura, a intrat în persoanele de pe bordură şi s-a oprit în gard. Au sărit airbag-urile şi imediat ne-au scos alte persoane din maşină şi au început să ne bată", a scris femeia în declaraţia consultată de reporterul Antena 3.

Sursa foto: romaniatv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea