Social

#auto.ro #aplicatie mobil #aplicatie smartphone

Soferii plecati in concediu pot accesa serviciile auto direct de pe telefonul mobil

Soferii plecati in concediu utilizeaza frecvent aplicatii de mobil unde regasesc servicii utile si accesibile, Masina Mea fiind cea mai accesata facilitate din cadrul aplicatiei Auto.ro, powered by Vodafone.

Daca la inceputul sezonului estival, soferii apelau in cea mai mare parte la localizarea service-urilor auto, statiilor ITP si vulcanizarilor, odata cu inceperea perioadei de concedii, acestia au optat frecvent pentru facilitatile oferite in cadrul sectiunii Masina Mea, plata rovinietei direct din telefon fiind cea mai accesata. Utilizatorii aplicatiei au comandat rapid si usor toate tipurile de roviniete existente si le-au achitat direct din aplicatia Auto.ro, prin intermediul cardului bancar sau prin SMS, facand economie de timp si evitand situatiile unor eventuale amenzi.

Utilizatorii au ales sa primeasca notificari privind termenele de expirare a rovinietei, a asigurarilor, a datei scadente la rata masinii, a permisului de conducere, chiar si a datei de reinnoire a trusei medicale. Printre serviciile auto accesate direct din telefonul mobil, se numara si localizarea pe harta a benzinariilor, spalatoriilor, parcarilor si ATM-urilor, dar si adaugarea de anunturi de masini noi si second hand.

"In aceasta perioada a concediilor, aplicatia Auto.ro a inregistrat un grad ridicat de utilizare. Lesne de inteles, soferii au iesit din zona lor de confort si s-au regasit in situatia de a fi pornit la drum fara sa fi achizitionat rovinieta obligatorie. Folosind aplicatia, printr-un simplu sms sau cu plata prin card, acestia au primit rovinieta instantaneu, facand economie de timp si evitand situatiile unor eventuale amenzi", a declarat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

Aplicatia Auto.ro este gratuita, are 185.000 de descarcari si se afla atat in topul preferintelor soferilor cu iOS, inregistrand 70.000 descarcari in Apple Store, cat si pe Android, inregistrand 115.000 descarcari in Google Play. Este recunoscuta si de specialisti atat prin nivelul de popularitate la care a ajuns, cat si prin distinctiile obtinute la competitiile de mobile din Romania: premiul 1 “Best use of location services” in cadrul Mobilio Awards 2013 si locul 2 la “Utilities” in cadrul Mobile Conference 2013.
 

Despre aplicatia Auto.ro

Auto.ro este cea mai utilizata aplicatia auto din Romania ce ofera servicii utile oricarui utilizator de smartphone care functioneaza cu iOS sau Android.

Aplicatia Auto.ro ofera urmatoarele facilitati:

  • Locatii servicii auto: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, parcari, statii ITP, asistenta rutiera si tractari, taxi, pensiuni, ATM-uri, piese auto, calculator timbru de mediu;
  • Masina mea: se primesc notificari atunci cand expira rovinieta, RCA, ITP, rata lunara sau alta alerta dorita;
  • Plati: plata rovinietei direct din aplicatie atat prin card bancar, cat si prin SMS;
  • Anunturi vanzare-cumparare masini noi si second hand: utilizatorii au posibilitatea sa caute si sa adauge anunturi auto direct din telefonul mobil, sa salveze anunturile favorite si sa creeze alerte.


Aplicatia Auto.ro este gratuita si s-a pozitionat drept solutia ideala care vine in sprijinul soferilor romani. Este o aplicatie utila, cea mai utilizata din Romania care ofera utilizatorilor localizarea pe harta a celor mai apropiate servicii auto de locul in care se afla, prin indicarea distantei, directiei si sensului de mers. Este usor de utilizat, calculeaza rapid ruta si distanta catre cel mai apropiat furnizor de servicii auto, se poate edita, evalua si adauga recenzii, ofera date de contact si promotii, toate acestea cu un consum redus de date pentru conectarea la internet.

Versiunea pentru Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netbridge.autoro

Versiunea pentru iOS: https://itunes.apple.com/ro/app/auto-ro/id430804021?mt=8

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati:

Roxana Ibrean
PR Manager Auto.ro
0755.045.956
roxana.ibrean@nb.ro
www.auto.ro

Advertorial
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea