Social

#soferi # amenzi soferi #legi rutiere #plata amenzi

Soferii nu vor mai scapa de plata amenzilor

Guvernul vine cu doua vesti pentru soferi. Ca de fiecare data, una buna si alta proasta. Vestea buna este ca soferii care au primit amenzi, insa nu au primit nicio instiintare de la autoritati in cel mult doua luni, nu vor mai fi obligati sa plateasca contraventia.

Vestea proasta este reprezentata insa de faptul ca soferii nu vor mai putea refuza sa ridice de la oficiul postal scrisorile prin care sunt anuntati ca au fost amendati. Astfel, chiar daca persoana care a primit amenda nu este acasa, momentul in care postasul se va prezenta la usa destinatarului cu scrisoarea va fi considerat instiintare. Totusi, postasul va fi obligat sa lase la usa destinatarului scrisoarea care contine amenda.

De asemenea, soferii care nu vor primi o instiintare ca au primit amenda in cel mult doua luni de la savarsirea faptei nu vor mai plati amenda, deoarece aceasta se va prescrie.

Sursa foto: puterea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea