Social

# urmarire politie # sofer impuscat #urmarire #sofer

Sofer impuscat mortal in trafic, dupa o urmarire ca-n filme

Un sofer care a refuzat sa opreasca la semnalele politiei a fost impuscat mortal. In total au fost trase 17 focuri de arma pentru a incerca sa-l opreasca pe soferul in varsta de 35 de ani. Dupa o urmarire ca-n filme, un glont i-a fost fatal soferului fugar.

 

Soferul declarat mort avea 35 de ani si domicilia in localitatea ieseana Popricani. Initial, politistii au incercat sa-l opreasca, suspectand ca este baut, in comuna Popricani. Barbatul a acrosat autospeciala Politiei si si-a continuat drumul spre judetul Botosani. Intre Popricani si comuna Copalau, judetul Botosani, acolo unde a fost impuscat, este o distanta de aproximativ 80 de kilometri. Masina pe care o conducea era inmatriculata in Belgia.

Dupa ce soferul a fost ranit automobilul s-a oprit intr-un sant. Soferul care avea domiciliul in localitatea ieseana Popricani a fost declarat mort.

In timpul urmaririi barbatul a acrosat autospeciala politiei si si-a continuat drumul spre judetul Botosani. Acesta conducea o masina inmatriculata in Belgia.

"In zona satului Cotu, comuna Copalau din judetul Botosani, soferul a intrat in plin in alte trei masini ale Politiei. In total, politistii au tras 17 focuri de arma in timpul urmaririi, iar la filtrul din satul Cotu unul dintre gloantele politistilor l-a nimerit pe sofer",  a precizat politia, potrivit ziare.com.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie al Judetului Botosani, joi, 17 decembrie, un echipaj de politie de pe raza orasului botosanean Flamanzi a fost sesizat de politisti din cadrul IPJ Iasi despre faptul ca se afla in urmarirea unui autoturism, al carui conducator auto nu a oprit la semnalele acestora si exista posibilitatea sa se afle sub influenta bauturilor alcoolice.

"Trei echipaje de politie aflate in teren, pe raza orasului Flamanzi, au incercat interceptarea autoturismului in trafic, insa conducatorul auto a intentionat sa intre in coliziume cu autospecialele, impactul fiind evitat in ultima clipa de catre politisti. S-a procedat la urmarirea acestuia, fiind executate focuri de avertisment in plan vertical si ulterior inspre pneurile autoturismului", se arata in comunicatul IPJ Botosani.

Politistii au acordat conducatorului ingrijiri medicale, solicitand, totodata, interventia unei ambulante la fata locului.

Cercetarile vor fi preluate de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea