Social

Social-democratii au declansat lupta cu „ciuma portocalie”

Primarul Tudor Pendiuc le-a dat sfaturi de campanie colegilor inscrisi in lupta electorala
Cateva mii de participanti, baloane si confetti, muzica antrenanta si multe sloganuri mobilizatoare. Aceasta a fost atmosfera in care au fost lansati candidatii PSD la alegerile locale din acest an, mesajul transmis in afara fiind de unitate, fermitate si curaj, pentru a schimba lucrurile in Romania.

Adevaratul pariu al alegerilor locale

Conform liderului Mircea Geoana, o obligatie mai mare chiar decat victoria in alegeri este redarea increderii romanilor in democratie, acesta fiind adevaratul pariu al alegerilor locale. „Tara este in momente de cumpana .

Sa dam Romaniei sansa unui nou inceput!”, a subliniat acesta, dupa ce a facut o trecere in revista a ceea ce li s-a intamplat in ultimii ani romanilor: scaderea nivelului de trai, explozia preturilor la produsele alimentare, dezastrul din agricultura... Social-democratii ii considera vinovati si pe liberali, si pe democrati: „Si liberalii, si pedistii sunt responsabili in mod solidar. Sunt la putere si Basescu, si Tariceanu, iar pe 1 iunie dati votul pentru schimbare in aceasta tara!”. (continuarea in Observator Argesean)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Observator Argesean

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea