Social

#impuscare #trei ani #deces #copil #aniversare

SOCANT! Un copil de 3 ani s-a impuscat de ziua lui

Un caz socant a avut loc in SUA, in orasul Porter din Texas. Un copil de doar trei ani a murit chiar de ziua lui. Copilul se juca cu o arma de foc care s-a descarcat.

Se pare ca arma ar fi cazut din buzunarul unui membru al familiei. Copilul a gasit-o si a inceput sa se joace cu ea, chiar in timpul aniversarii sale. 

La petrecerea copilului erau prezenti mai multi adulti. Acestia jucau carti intr-o alta camera, iar in acest timp au auzit un foc de arma. Impuscat in piept, micutul a fost transportat de urgenta intr-o cazarma de pompieri, dar a decedat din cauza ranii.

Potrivit organizatiei Moms Demand Action, accidentele de acest tip s-au inmultit in ultima vreme, din cauza pandemiei. Copiii stau acasa si riscul de a gasi o arma este mult mai mare.  

De la inceputul anului s-au inregistrat cel putin 97 de decese legate de descarcari accidentale ale unor arme manuite de copii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea