Social

#boeing 737 #avion prabusit oceanul pacific #prabusire avion #avion prabusit #boeing

Socant! Un avion Boeing, plin cu pasageri s-a prabusit in Ocean!

Pasagerii aflati la bordul unui avion Boeing 737 au trait clipe de groaza. Aeronava in care acestia se aflau s-a prabusit in Oceanul Pacific. Incidentul aviatic s-a produs in jurul orei locale 9:30 (ora Romaniei, 02:30).

Toti cei 47 de persoane (36 de pasageri si 11 membri ai echipajului ) unui avion Boeing 737 al companiei Air Niugini au supravietuit dupa ce aeronava s-a prabusit in Oceanul Pacific, in apropierea aeroportului de insula Weno din Statele Federate ale Microneziei, potrivit mediafax.ro.

"Avionul urma sa aterizeze, insa inainte de aterizare era la 150 de yarzi (137 metri) si s-a prabusit", a declarat Jimmy Emilio, directorul general al Aeroportului Chuuk de pe insula Weno.

"Nu stim ce s-a intamplat (...) oamenii au fost salvati cu barcile - 36 de pasageri si 11 membri ai echipajului au fost salvati, iar avionul se scufunda", a adaugat Jimmy Emilio, potrivit sursei citate.

Pasagerii si membrii echipajului au fost transportati la spital, insa nu s-au inregistrat rani serioase.

Sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea